www.sokkonsulterna.se
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Tack för att få tillgång vår hemsida ( "Webbplatsen"). Vi respekterar din integritet och vill skydda din personliga information. Om du vill veta mer kan du läsa vår sekretessmeddelande.

Denna integritetskännagivandet förklaras hur vi samlar in, använder och (under vissa förutsättningar) lämna ut din personliga information. Detta sekretessmeddelande förklarar också de åtgärder vi har vidtagit för att skydda din personliga information. Slutligen förklarar Köpinformation dina alternativ när det gäller insamling, användning och utlämnande av dina personuppgifter. Genom att besöka vår webbplats, accepterar du riktlinjer som beskrivs i detta tillkännagivande.

Detta Privacy Notice gäller endast denna webbplats. Denna sekretesspolicy gäller inte nödvändigtvis till vår offline insamling av dina personuppgifter. Se nedan för mer information. Vi är inte ansvariga för innehållet eller sekretessrutiner på någon icke-XXX webbplats som denna platslänkar eller att länkar till denna webbplats.

Insamling och användning

Den information vi samlar

. Detta meddelande gäller all information som samlas in eller lämnas på webbplatsen På vissa sidor kan du beställa produkter, göra förfrågningar och registrera dig för att ta emot material De typer av personlig information som samlas in på dessa sidor är :.

name

adress

E-postadress

Telefonnummer

På vissa sidor kan du skicka information om andra människor. Till exempel, om du beställer en gåva online och vill att den skickas direkt till mottagaren, måste du lämna in mottagarens adress. I detta fall, vilken typ av personlig information som samlas in är

name

adress

Telefonnummer

Hur vi använder information:

Vi använder den information du lämnar om dig själv när du gör en beställning bara för att slutföra beställningen. Vi delar inte denna information med utomstående parter, utom i den utsträckning som krävs för att slutföra den ordningen.

Vi använder den information du ger om någon annan när en beställning endast att leverera produkten och bekräfta leverans. Vi vill inte dela denna information med utomstående parter, utom i den utsträckning som krävs för att slutföra den ordningen.

Vi använder icke-identifierande och samlade information för att bättre utforma vår webbplats och dela med annonsörerna. Till exempel kan vi tala om en annonsör att X antal individer besökte ett visst område på vår hemsida, eller att Y antal män och Z antal kvinnor fyllde i vårt registreringsformulär, men vi skulle inte avslöja något som skulle kunna användas för att identifiera de individer.

Slutligen, vi aldrig använda eller dela personlig information som lämnas till oss på nätet på ett sätt som saknar samband med de som beskrivs ovan, utan också ger dig en möjlighet att välja bort eller på annat sätt förbjuda sådana obesläktade användningsområden.

Vårt engagemang för datasäkerhet:

För att förhindra obehörig åtkomst, underhålla data noggrannhet och säkerställa en korrekt användning av information har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

UPPDATERINGAR denna policy

Om vi ​​ändra eller uppdatera detta integritetsmeddelande, kommer vi att publicera ändringar och uppdateringar på denna webbplats så att du alltid kommer att vara medveten om vilken information vi samlar in, använder och avslöja. Vi uppmanar dig att granska detta integritetsmeddelande från tid till annan så att du kommer att veta om sekretessmeddelandet har ändrats eller uppdateras. Om du har några frågor om sekretessmeddelande, kontakta oss.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.sokkonsulterna.se